קבלו טיפים חשובים עבור מתכון לחלה
>> יש להתפיח את הבצק עד להכפלת הנפח גם אם מוסיפים משפר אפייה. לרוב מדובר בכשעה אך זה תלוי מאוד בטמפרטורת החדר – במזג אוויר קר יכול לקחת יותר משעה. במזג אוויר חם יקח פחות.
>> במקרה שיצא לכם בצק דביק: יש לוודא לישה של לפחות 10 דקות במיקסר. במצב שגם אחרי הלישה הבצק נשאר דביק, יתכן שיש יותר מידי מים בבצק וצריך להוסיף מעט קמח.
>> ניתן להחליף את הקמח שמופיע במתכון לחלה בקמח 80%.
קבלו את השלבים של הכנת חלה ושל מתכון לחלה בצורה הפשוטה ביותר >>> מתכון לחלה
מחפשים עוד מתכונים? כנסו לקישורים הבאים למתכונים מעולים באתר של שמרית: